Nyheder

Her kan du se alle nyheder

Søg

To use the filters you must press the space key to open, navigate with arrow keys and press enter key to select.
Fandt 46 resultat(er). Viser i øjeblikket 1 - 15
nyhed

Den gode forældredialog

SSP Ydre Nørrebro har iværksat en indsats, der aktivt involverer forældre gennem arrangementer i områder med boligsociale helhedsplaner i bydelen.
nyhed

Pilotpraktik - et alternativ til gaden

I Brønshøj-Bellahøj, Husum-Tingbjerg og Vanløse arbejder SSP på at inkludere eleverne i en indsats ”SSP-pilotpraktik” med en lokal medarbejder, hvor de kan reflektere over den opførsel, der har fået dem bortvist.
nyhed

Månedens SSP-profil - maj 2024

Pia La Cour er politifaglig forebygger og er politiets repræsentant i SSP på Bispebjerg. Pia arbejder med tidlig forebyggelse og ønsker at gøre en forskel for børn og unge med en risikoadfærd, der kan føre til kriminalitet.
nyhed

Praktikanter søges

Vil du arbejde med at forebygge kriminalitet blandt børn og unge? SSP København søger to praktikanter til efteråret 2024.
nyhed

Månedens SSP-profil - april 2024

Filmon er kulturansvarlig i helhedsplanen Mit Kvarter og er SSP’er i Valby. Det boligsociale spiller en vigtig rolle i det kriminalpræventive samarbejde. Læs mere om Filmons arbejde med børn, unge og familier og om en ny SSP-indsats, Frontløberen.
nyhed

Månedens SSP-profil - februar 2024

Andreas Rokkedal Nielsen er lærer på en skole på Vesterbro. Som skolens SSP-repræsentant afholder han bekymringssamtaler med elever, hvor bekymringen går på kriminalitet. Læs mere om hans syn på bekymringssamtaler og SSP-arbejdet i artiklen.
nyhed

Månedens SSP-profil - januar 2024

Christian Klinke var Månedens SSP-profil for præcis to år siden. Dengang var han politifaglig forebygger i Københavns Politi. I dag er han leder for Natteværterne. Læs om skiftet har ændret hans syn på SSP-arbejdet.
nyhed

Månedens SSP-profil - december 2023

Nanna er et kendt ansigt i SSP-lokaludvalg og -ledergrupper i København. Som administrativ bydækkende koordinator har hun et blik for udfordringer og tendenser, der går på tværs af København.
nyhed

Seje nye juniorbetjente

Det er dag 3, og dermed sidste dag, i et hårdt, sjovt og udfordrende program, hvor 11 unge fra Vesterbro skal prøves af som juniorbetjente.
nyhed

SSP-grupperingsindsatsen på Amager

I min uge som erhvervspraktikant i SSP København har jeg været ude og snakke med SSP’ere om deres arbejde. I denne artikel har jeg talt med to SSP’ere, der arbejder med ungegrupper på Amager.
nyhed

Månedens SSP-profil - november 2023

Leise er UU-vejleder og spiller en vigtig rolle i arbejdet med enkeltsager i City og Østerbro. Uddannelse er en vigtig beskyttelsesfaktor, der kan få unge ind i positive fællesskaber. Men for de unge, som har slået sig på skolen, er det ikke lige til.
nyhed

Fyrværkerikampagne 2023

Nytåret nærmer sig, og det betyder, at interessen for fyrværkeri stiger særligt blandt børn og unge.