Nyheder

Her kan du se alle nyheder

Søg

To use the filters you must press the space key to open, navigate with arrow keys and press enter key to select.
Fandt 35 resultat(er). Viser i øjeblikket 1 - 15
nyhed

Seje nye juniorbetjente

Det er dag 3, og dermed sidste dag, i et hårdt, sjovt og udfordrende program, hvor 11 unge fra Vesterbro skal prøves af som juniorbetjente.
nyhed

SSP-grupperingsindsatsen på Amager

I min uge som erhvervspraktikant i SSP København har jeg været ude og snakke med SSP’ere om deres arbejde. I denne artikel har jeg talt med to SSP’ere, der arbejder med ungegrupper på Amager.
nyhed

Månedens SSP-profil - november 2023

Leise er UU-vejleder og spiller en vigtig rolle i arbejdet med enkeltsager i City og Østerbro. Uddannelse er en vigtig beskyttelsesfaktor, der kan få unge ind i positive fællesskaber. Men for de unge, som har slået sig på skolen, er det ikke lige til.
nyhed

Fyrværkerikampagne 2023

Nytåret nærmer sig, og det betyder, at interessen for fyrværkeri stiger særligt blandt børn og unge.
nyhed

Månedens SSP-profil - oktober 2023

Rasmus Riiskjær er bibliotekar og SSP-repræsentant i Brønshøj-Bellahøj. Han oplever, at SSP-arbejdet har været med til at gøre det tydeligt, at bibliotekerne er et sted, hvor børn og unge kan styrke deres ressourcer og blive en del af et fællesskab.
nyhed

Månedens SSP-profil - september 2023

For Hamza er det lokale SSP-netværk medvirkende til, at han som opsøgende medarbejder på Christianshavn kan hjælpe de unge endnu bedre. Mød månedens SSP-profil Hamza Bach!
nyhed

Månedens SSP-profil -august 2023

Jonna Zumut er socialrådgiver i Borgercenter Børn og Unge og SSP'er på Indre Nørrebro. En af hendes opgaver er bl.a. at rådgive bekymrede forældre, så de er i stand til guide deres børn, hvis de tager nogle dårlige valg og skal på rette spor igen.
nyhed

Månedens SSP-profil - juli 2023

Pia Fini Frederichsen er socialfaglig forebygger i Københavns Politi med ansvar for Østerbro. Læs om hendes forebyggende arbejde med områdets unge og deres forældre, og hvad SSP-samarbejdet betyder for hende.
nyhed

Månedens SSP-profil - juni 2023

Iris Bay er lærer og sagde ja til den vigtige rolle som skolens SSP’er, fordi hun brænder for at arbejde med ”skæve” børn. Læs mere om hende refleksioner over forældreinddragelse, aktuelle ungeudfordringer og betydningen af positive fællesskaber.
nyhed

Fyraftensmøde om opioider

Din Betjent holder fyraftensmøde om unges brug af opioider den 22. august kl. 13.30-15.30 i Kvarterhuset Amagerbro.
nyhed

Månedens SSP-profil - februar 2023

Som Din Betjent spiller Jakob Christensen en central rolle i det kriminalitetsforebyggende samarbejde i Valby. En vigtig del af hans arbejde er dialog med områdets ungegrupper og et bredt og tillidsfuldt samarbejde med lokale aktører.
nyhed

Månedens SSP-profil - oktober 2022

Sten Skytte Kirkegaard er hovedinstruktør i SSP Københavns Tur/Natur. Gennem de 21 år, han har haft den rolle, har han gang på gang set, hvordan en tur i skoven kan skabe positive og varige relationer til unge.
nyhed

Månedens SSP-profil - januar 2023

Cliff Phillips er en ildsjæl i Holmbladsgadekvarteret. Gennem sit arbejde i Buret og i SSP er hans mål at give unge, som har brug for ekstra omsorg, støtte og forståelse, følelsen af at blive hørt og af at være en del af et positivt fællesskab.
nyhed

Månedens SSP Profil - november 2022

Mie Kamper Jensen er ungerådgiver i Bispebjerg, hvor hun har samtaler med unge om ensomhed, konflikter, mobning eller andre problemer. Mie er også SSP-repræsentant, hvor hun sammen med politiet tager på hjemmebesøg hos unge og deres familier.
nyhed

Månedens SSP Profil - december 2022

Så er turen kommet til SSP Sekretariatet, hvor månedens SSP-profil, sekretariatschef Riad Tolba, fortæller om sin rolle i det strategiske kriminalitetsforebyggende samarbejde, aktuelle udfordringer og tendenser og lidt om Bruce Springsteen.