8. januar 2021

Turbokursus til SSP klatreinstruktør

Vil du være klatreinstruktør, og vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge i København?
Billede
Klatring

Så er chancen her nu! SSP København udbyder igen kursus i klatreaktiviteter i forbindelse med Tur/Natur projektet i Uggeløse skov.

Kurset bliver gennemført mandag d. 12. april til torsdag d. 15. april 2021.

Kurset er målrettet ansatte i Københavns Kommune eller Københavns Politi og som af deres arbejdsgiver kan få lov til at klatre med udsatte børn fra Københavns Kommune i mindst 5 dage om året. Det kan være børn fra egen institution/klasse/skole, som man vil give nogle ekstraordinære oplevelser, eller børn fra andre områder af København.

Du lærer på kurset at arbejde med vægklatring, rappelling, træklatring, pæleklatring og andre aktiviteter i skoven. Da vi de seneste år har haft svært ved at få instruktører til arrangementer, hvor institutionen ikke selv stiller instruktører, vil vi fremover arbejde på, at institutioner der anvender faciliteterne ofte, selv får uddannet egne instruktører. Vi har i år valgt at lave kurset kortere end hidtil ved at fokusere primært på vægklatringen og rappelling, da det er dette der primært anvendes ved vores arrangementer. Man kan efterfølgende også sikre ved træklatring, når der er en af de gamle træklatreinstruktører til stede.

Man skal, før man godkendes til klatring med børn på egen hånd, stå for klatringen ved et arrangement under supervision af hovedinstruktør, enten med børn fra egen institution eller et arrangement, som SSP har booket. Hvis det er helt umuligt for dig at være til stede på én af de nævnte dage, vil der være mulighed for at bytte denne dag til en dag ugen efter, eller fredag den 16. april. Skriv til hovedinstruktør Sten Skytte, hvis du har behov for at bruge alternative dage.

Hvis dette vækker din interesse, så skynd dig at melde dig hos Nina Petersen i SSP sekretariatet på mail s625@kk.dk for at rekvirere indbydelse og program. Du kan stille spørgsmål til selve klatreuddannelsen på mail Stenkirkegaard@gmail.com eller ringe på mobil 2628 3331. Da vi ikke kunne gennemføre kurset sidste forår, er der allerede deltagere på, så skynd dig for at sikre dig plads på kurset. Vi ses i skoven!