Om "Den lille grønne" - din håndbog

"Den lille grønne" er din digitale håndbog.

SSP Sekretariatet har, efter ønske fra SSP København organisationens medarbejdere, udviklet denne digitale SSP-håndbog. Her kan du som fagprofessionel i SSP-netværket finde relevant information - heraf navnet "Den lille grønne".

Formålet med "Den lille grønne" er at klarlægge alt, hvad du har brug for at vide, inden du påbegynder dit arbejde som SSP'er samt undervejs i dit virke – ny som erfaren.

”Den lille grønne” kan både fungere som et opslagsværk til den ’erfarne’ SSP’er eller som en introduktion for den spritnye SSP’er i København.

I "Den lille grønne" finder du den information, du behøver, om alt fra lovgivning til "det gode" SSP-arbejde til information om SSP Københavns kerneydelser. Tanken er, at ”Den lille grønne” skal være håndbogen, hvor du kan finde alle de mellemregninger, som du ikke kan læse dig til.

Visionen er, at alle SSP’ere fremadrettet ikke er i tvivl om deres virke, hvad enten du arbejder som gadeplansmedarbejder, lærer, klubpædagog m.v. Visionen er altså at inkludere alle faggrupper, som arbejder med SSP-målgrupperne i det daglige.

Kontakt

SSP Sekretariatet

Hvis der er noget, du mangler i ”Den lille grønne”, så tøv ikke med at sende en mail - husk at skrive "Den lille grønne" i emnefeltet. Vi modtager også gerne ris og ros.