2. april 2020

Idékatalog: aktiviteter til unge under corona lock down

Mangler du inspiration til aktiviteter, som du kan lave med unge i denne tid?
Billede
Surf

SSP, de boligsociale helhedsplaner, Københavns Politi og Københavns Kommune har sammen udarbejdet et idékatalog med forslag til aktiviteter, som unge kan lave sammen hver for sig.

Mens Københavns skoler, klubber, idrætsfaciliteter, biblioteker mv. er lukket ned for at undgå smitte med coronavirus, samarbejder SSP, de boligsociale helhedsplaner, Københavns Politi og Københavns Kommune fortsat om at tilbyde aktiviteter for unge – men nu i et alternativt format. Det er nemlig aktiviteter, der overholder forsamlingsforbuddet og hygiejnevejledningerne, fordi de kan laves sammen hver for sig.

I idékataloget kan du læse om de forskellige aktiviteter, som allerede er sat i gang – fx virtuel klub, podcasts og online uddannelses- og fritidsjobsvejledning. Du kan også finde inspiration til flere andre aktiviteter.

”I SSP vil vi rigtig gerne hjælpe de unge med at overholde myndighedernes anvisninger om at holde afstand for at undgå smittespredning, og samtidig hjælpe dem til at lave nogle sjove og sociale aktiviteter,” siger sekretariatschef i SSP København, Riad Tolba.

Idékataloget kan bestilles hos SSP Sekretariatet. Kataloget vil løbet blive revideret.

Kontakt

SSP Sekretariatet