19. maj 2021

Praktikant i SSP København – hovedstadens kriminalitetsforebyggende arbejde

Har du lyst til at få en unik indsigt i, hvordan vi arbejder kriminalitetsforebyggende i Danmarks hovedstad?
Billede
Skriver på computer

Vil du være en del af den arbejdsplads, hvor dit arbejde har betydning for børn og unges trivsel?

SSP Sekretariatet i København søger en praktikant, som blandt andet skal arbejde med:

  • Udvikling og opfølgning af SSP-strategien
  • Udvikling og vedligeholdelse af kriminalitetsforebyggende undervisningskoncept
  • Understøttelse af diverse lokale og bydækkende SSP-projekter
  • Understøttelse, planlægning og afvikling af større møder, kurser og konferencer

Du bliver introduceret til hele SSP arbejdet i København, den kommunale organisering, de løbende driftsopgaver, akut opståede opgaver, samt afholdelse og deltagelse på seminarer, SSP basiskursus mm.

Hvem er du?

Vi forventer, at du er et fagligt interesseret menneske, der har lyst til at lære mere om kriminalitetsforebyggelse og organisatorisk arbejde. Du er i gang med en uddannelse, der relaterer sig til det kriminalitetsforebyggende arbejde. Vi har tidligere haft praktikanter med baggrunde i kriminologi, sociologi og social intervention, men er interesseret i alle fagligheder, som kan være med til udvikle os.

Du skal kunne arbejde selvstændigt med en opgave og samtidig være en del af et team. Samtidig vil du også opleve, at vi vil være interesseret i din faglighed og de input du kan give os.

Da vores arbejdsdage sjældent ligner hinanden og kan være hektiske, må du være forberedt på spændende og lærerige forandringer.

Da vi arbejder med personfølsomme oplysninger, har du tavshedspligt.

Hvem er vi?

SSP København er et lokalt samarbejde mellem Københavns Kommune og Københavns Politi, hvis mål er at forebygge kriminalitet blandt børn og unge. SSP København udgør også et beredskab i kritiske situationer. For yderligere information se www.ssp.kk.dk

SSP-sekretariatet har adresse i Stormgade 20, 2.tv, 1555 København V.

Send din ansøgning så hurtigt som muligt til ssp@kk.dk. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til SSP-stabsansvarlig Michael Novak Langholm Pedersen på tlf.: 2722 1246.