Kommunikationspraktikant søges

18.06.2020
Vil du være med til at udvikle kommunikationen i et samarbejde, der forebygger kriminalitet blandt børn og unge i København?

Så har du chancen for at blive SSP Københavns kommunikationspraktikant i efterårssemesteret 2019.

ARBEJDSOPGAVER

Dine primære opgaver vil være:

- branding af organisationen

- videreudvikling af hjemmeside og projekthjemmesider

- optimering af organisationens SoMe profil

- og mange flere kommunikationsopgaver
 

HVEM ER DU?
Vi forventer, at du er et nysgerrigt menneske, der har lyst til at sætte dig ind i alle kroge af organisationen. Du kan arbejde selvstændigt og er samtidig bevidst om vigtigheden af at arbejde som et team. Hverdagen i SSP sekretariatet i København er foranderlig og til tider hektisk. Vi er et lille sekretariat med 9 personer, og vi forventer derfor, at du er åben over for at give en hånd med andre opgaver, hvis det er nødvendigt. Til gengæld tager vi med kyshånd imod dine input og ideer, og du vil få vidde rammer at arbejde inden for. Da vi arbejder med personfølsomme oplysninger, har du tavshedspligt.

HVEM ER VI?
SSP København er et lokalt samarbejde mellem Københavns Kommune og Københavns Politi, hvis mål er at forebygge kriminalitet blandt børn og unge. SSP København udgør også et beredskab i kritiske situationer For yderligere information se www.ssp.kk.dk.  SSP sekretariatet har adresse i Stormgade 20, 2. tv, 1555 København V. Send din ansøgning til ssp@sof.kk.dk. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til kommunikationsmedarbejder Lise Kragh Hansen på 22890171.