UNGE MØDER GADEPLANSMEDARBEJDERE OG DET LOKALE POLITI

SSP København har skudt en indsats i gang for at præsentere de unge på Østerbro, Christianshavn og Indre By for, hvilke uniformer de kan møde og få hjælp af i bybilledet.

”Kend din gadeplansaktør og politiet” ledes af SSP København, men inkluderer også Natteværterne, Københavnerteamet, UngeVærket Thomas P. Hejle, Gadeplan Østerbro, Din Betjent fra Københavns Politi og socialfaglig forebygger fra Københavns Politi.

De forskellige aktører har sammen været ude på forskellige skoler for at skabe tryghed, dialog og kendskab. Dette primært på baggrund af de forskellige arrangementer, der venter de unge mennesker de næste par måneder som sidste skoledag.

Amela Music, souschef i UngeVærket Thomas P. Hejle, ”De forskellige aktører har sammen været ude på tværs af byen og indgå i dialog med unge mennesker. Vi har talt om de forskellige uniformer, og hvor de unge kan støde på os. Vi ønsker at vise de unge, at vi alle snakker sammen, og at vi kan noget forskelligt. De kan henvende sig til os af forskellige årsager, når de ser os i bybilledet.” For aktørerne selv har de fælles besøg givet en ekstra dimension til samarbejdet.

”Det har været en øjenåbner i forhold til, at vi spiller hinanden gode. Sammen kan vi mere og vores forskellighed er vores styrke”, siger Amela Music.